Menu
×

Tentang Kami

Syarikat Sewa Kereta Big Thumb adalah syarikat kereta sewa yang terulung di Pulau Pinang, Malaysia. Kami berpusat di Plaza Ivory, dan telah memberi perkhidmatan kepada ribuan pelanggan setiap tahun.

Kami berusaha untuk menyediakan pengalaman yang paling menyenangkan dan selesa untuk setiap pelancong. Dengan perkhidmatan pengambilan yang boleh didapati terus sejak dari ketibaan di Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang, hinggalah tiba masanya untuk anda berlepas balik, anda akan menikmati kelebihan melancong mengikut perancangan masa anda sendiri.

Reputasi kami mencerminkan mutu perkhidmatan syarikat kami. Kami amat berbangga dengan kecekapan pasukan pengurusan yang telah kami latih, yang memberikan perkhidmatan tidak seperti mana-mana syarikat yang lain. Komited untuk menyediakan pelanggan kami dengan pengalaman sewa kereta baru, yang dioptimumkan, dan pengalaman menyewa kereta yang lebih baik, kami terus meningkatkan jumlah  dan model kereta kami, disamping menawarkan harga yang paling berbaloi berbanding semua pesaing kami.

Jadi, sama ada anda hendak pergi melancong ke Pulau Pinang atau hanyalah warga tempatan yang memerlukan perkhidmatan pengangkutan untuk sementara waktu, pastikan anda melayari laman web kami untuk melihat jenis kereta yang kami sediakan beserta kadar sewa.

our office

Dengan terdapat 1000+ ulasan dalam talian, maka jelaslah syarikat kami sangat berdedikasi untuk membuat perubahan dalam dunia. Tidak semua syarikat sewa kereta adalah sama. Lihat perbezaan antara syarikat kami dengan pesaing kami yang lain. Anda pasti tidak akan menggunakan perkhidmatan syarikat lain lagi.

Contact Us

Big Thumb Rent a Car Ventures
Plaza Ivory, 2-2-12B University Place, Halaman Bukit Gambir,
11700 Gelugor, Pulau Pinang
+604-225 0000/ +604-225 0238
+604-657 2608
info@bigthumbgroup.company

how to book a car with bigthumb