Menu
×
Online Booking
image
image
image

Cabutan Bertuah! Menangi Hadiah Jumlah Bernilai RM4,900!

learn-more
Tempah Kereta Sewa
Anda Secara Online
step-1 booking
Nikmati Perkhidmatan
yang Mesra Pelanggan
step-2 get car
Terokai Langkawi Tanpa Sebarang Kekusutan Bermain di Minda Anda
step-3 explore penang

Perkhidmatan Kereta Sewa Terkemuka di Pulau Langkawi

70

Cars in fleet

1,800++

Days in business

3,400++

Happy Customers

100++

Google+ Reviews

1000++

Facebook Reviews

630++

Free Upgrade

Jelajah Sekitar Pulau Langkawi

Langkawi digelar sebagai Permata Kedah, kerana limpah kurnia semula jadinya. Ia terletak di kawasan kepulauan Barat Laut Malaysia, dan tempat terletaknya lebih daripada 100 pulau-pulau yang terpelihara. Ini kerana Langkawi menjadi salah satu tempat pelancongan yang paling kerap dilawati di Malaysia. Pelancong dari seluruh dunia berduyun-duyun melawati kawasan ini untuk melihat kehidupan marin dengan lebih dekat dan serta pantai yang bersih di Langkawi.

Anda kini boleh menikmati kenderaan peribadi anda sendiri dengan perkhidmatan kereta sewa berpatutan kami di Pulau Langkawi. Anda hanya perlu membayar kos sepertimana yang tertera di laman web kami. Tiada lagi kerisauan mengenai caj yang tersembunyi.

langkawi-island

Dengan sistem tempahan dalam talian kami yang cekap, anda boleh menempah model kereta pilihan anda tidak kira dari mana sahaja lokasi anda berada. Anda juga akan disambut dengan kakitangan kami yang mesra dan komited untuk memastikan pengalaman perjalanan anda hanya yang terbaik ketika bersama dengan kami.

Sebab Utama Mengapa 3,400++ Pelanggan Memilih Kami

Mengapa Tempah Secara Terus?

Buat tempahan secara terus dengan pembekal kereta sewa seperti kami untuk menikmati kadar dan perkhidmatan yang terbaik. Kebiasaannya portal kereta sewa rakan kongsi mempunyai perbelanjaan tambahan dan komisen, menjadikan kadar mereka lebih tinggi daripada kami.

Perkhidmatan 5 Bintang

Kami mungkin tidak mempunyai kereta import berjenama seperti Avis atau Hertz. Tetapi, kami mengambil berat tentang pelanggan kami lebih daripada orang lain. Anda boleh bercakap terus dengan kami atau jika anda mempunyai permintaan khas lain.

Bertahun Pengalaman dalam Berkhidmat

Kami telah menjalankan perniagaan kami sejak tahun 2011. Sekiranya anda memerlukan sebarang bantuan, kami mampu untuk menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dengan segera.

Harga Terbaik

Sebagai pembekal kereta sewa, kami boleh menghapuskan semua komisen dan perbelanjaan tambahan untuk memberikan anda kadar sewaan yang terbaik.

Penghantaran Percuma

Pengambilan dan penghantaran kereta sewa secara percuma di Lapangan Terbang Pulau Pinang, Terminal Bas Sungai Nibong, dan Queensbay Mall.

Kereta Baru, Dengan Penjagaan Rapi!

Kebanyakan kereta kami adalah sangat baru lebih kurang 3-4 tahun. Mereka disimpan dengan baik, dibersihkan, dan lulus prosedur pemeriksaan kualiti sebelum diserahkan kepada pelanggan.

Jangan Terus Mempercayai Kata-Kata Kami

Periksa pandangan pelanggan terhadap perkhidmatan kami

Ingin melihat ulasan lanjut tentang kami?

Ketahui lanjut di lebih 190++ komen di Facebook reviews dan 100+ ulasan di Google+

lucky-draw-contest
book-now
featured on
langkawi find us
Join Mailing List
Be the first to know if we have special discounts. You can save up to 50% from our exclusive promotions.


Kami adalah Ahli Berdaftar MATTA & Pelancongan Malaysia

member-of-matta-tourism-malaysia

Big Thumb Travel Sendirian Berhad (Sdn Bhd) merupakan salah satu ahli berdaftar Menteri Pelancongan Malaysia serta MATTA. Kami telah menyediakan perkhidmatan di lokasi Pulau Pinang dan Langkawi sejak tahun 2011. Kami telah berkembang menjadi salah satu jenama yang paling dipercayai untuk perkhidmatan kereta sewa di negara ini. Kami ingin terus memberi perkhidmatan dan kenderaan yang terbaik kepada pelanggan kami setiap tahun. Untuk matlumat lanjuy mengenai kami, sila kilk di sini.

Who's Online

Summary
Kereta Sewa Langkawi
User Rating
4.5 based on 84 votes
Service Type
Kereta Sewa Langkawi
Provider Name
Big Thumb Rent A Car Ventures,
Area
Langkawi Island, Malaysia
Description
Kami menawarkan perkhidmatan penyewaan kereta teratas di Pulau Langkawi pada kadar yang sangat berpatutan. Tempah kereta anda dengan sistem tempahan dalam talian yang cekap hari ini.
Contact Us

Big Thumb Rent a Car Ventures
No. 89 Langkawi Mall
Jalan Kelibang MK Kuah
07000 Pulau Langkawi, Kedah.
+604-618 0152/+604-618 0242
info@bigthumbgroup.company

how to book a car with bigthumb

Big Thumb Rent A Car Ventures.